TRYCKINFORMATION

ORIGINAL

Vi behöver ert original i digital form som en vektoriserad fil, eps, ai, pdf, eller cdr. Även text ska vara helt vektoriserad, alternativt ska typsnittet vara bifogat. Pixeluppbyggda bilder bör vara i 300dpi i rätt storlek. Vi behöver även era Pantone färgkoder.

Bra original ger bra tryck!

Image

KORREKTUR

För att säkerställa att trycket blir som ni önskar. Kommer alltid ett digitaltkorrektur innan vi startar tryckproduktionen. Den normala leveranstiden efter godkänt korrektur är 10-12 arbetsdagar.

Det finns en rad olika metoder att märka era produkter på, att rätt metod används ombesörjer vi på PS Action. Vill du veta mer om de olika metoderna finns kort information nedan.

SCREENTRYCK

tillhör den äldsta formen av tryckmedium. Konstformen är över 3000 år gammal. Screentryck är den enklaste, billigaste och många gånger bästa tryckmetoden. Används vanligtvis till T-shirt, sweatshirt, bomullskassar etc. Vi använder färger som är godkända enligt Öke Tex standard 100.

TRANSFERTRYCK

innebär att man trycker först på en bärare som sedan överförs med värme på produkten. Fördelen är att man kan få en ökad detaljrikedom och unika möjligheter att applicera på först och främst olika textilier, men med vår transfer kan vi även applicera på exempelvis badbollar, luftmadrasser och paraply.

TAMPOTRYCKETS

styrka ligger i möjligheten att nå alla produkter som är svåra att märka. Exempelvis är golfbollar en produkt som märks med denna metod. Urgröpta ytor och områden där det är omöjligt att komma åt med raklar når Tampo utan besvär.

BRODYR

är en exklusiv märkning direkt på plagget med hjälp av stygn. Det är slitstarkt, snyggt, hållbart och effektfullt. Man kan använda 12 olika färger i en och samma brodyr. Metoden används med fördel på kepsar, väskor, skjortor, tröjor, mössor mm

Image

VÄVDA MÄRKEN

har en mycket hög hållbarhet i såväl form som färg. Upp till 12 färger med möjlighet till textstorlek ner till 1 mm. Kvaliten återger en fantastisk detaljrikedom.

LASERGRAVYR

kan man märka i metall och glas med ett gott resultat.

DIGITALTRYCK

kan ni få märkt era produkter med en 4-färgsbild.