Kampanj på logobollar från Titleist

Posted by Petra Hallgren in Nyheter

Image
Du är vad du ger – Titleist logobollar för dagarna på golfbanan

Enda gången det kan vara bra att slå bort en boll – tänk om precis rätt person hittar ditt företags boll?

Vårvädret är här och golfsäsongen är igång. Köp Titleist’s kvalitetsbollar med ditt tryck på och njut av dagar på golfbanan med logobollar av högsta kvalité. Köp 15 dussin bollar från 269kr/ds.

Titleist är det mest framgångsrika bollvarumärket på alla tourer i världen och är överlägset den mest spelade bollen samt med flest vinster. Varumärket står för framgång och kvalité och det blir vad ditt eget varumärke också kommer stå för, med Titleist som en idealisk representant för ditt företags logo eller budskap.

Vill du att det du ger ska tas emot med glädje och tacksamhet är Titleist golfbollar det rätta valet – du är vad du ger. Varje golfboll lever upp till sin höga standard.

Nu har vi kampanj till 30 april och lägger du en order innan sista april får du även ett golfparaply av bästa kvalité till ett värde av 240kr.

Välj mellan 3 olika värdepaket med 60, 30 eller 15 dussin logobollar. För varje paket du köper, får du 1 Dussin Pro V1 som bonus. Spara ner PDF:en för att se en komplett kampanjprislista och ytterligare information.

Ring eller maila till oss för att beställa

046-577 77

Petra Hallgren
petra.hallgren@ps-action.se

Peter Thomasson
peter.thomasson@ps-action.se

Thorbjörn Härle
torbjorn.harle@ps-action.se